Tek emisioni, “Rudina”, Bigu gjatë intervistës së saj ndau me publikun operacionin e saj që ka bërë për zvogëlimin e stomakut.Operacionin Bigu e ka bërë në Turqi dhe ajo çka ishte e çuditshme ishte fakti se ajo e kishte xhiruar të gjithë operacionin e saj dhe sot tek “Rudina”, këtë video Bigu e ndau me publikun.

- SPONSOR -Smiley face

“Unë nuk kam arritur këtë peshë apo këto forma fizike ndaj dietave apo ushtrimeve fizike, unë kam bërë goxha opercion të vështirë për zvogëlimin e stomakut dhe ky vendim që mora për veten nuk më ka bërë asnjë moment të pendohem… Jeta ime ka ndryshuar unë kënaqem kur shoh veten në këtë formë, e dua veten , jetoj e lumtur dhe nuk pi më as cigare as alkol, kam ndryshuar tërësisht dhe kam filluar një jetë të re dhe organizmi im tashmë është bërë i pastër si loti” , përfundon rrëfimin e saj Bigu.

- SPONSOR -Smiley face