Emisioni “Opinion” njihet për shikueshmërinë e lartë dhe temat e nxehta që diskutohen me panele të gjera.

Drejtuesit e emisionit “Opinion” kanë vendosur të eksperimentojnë pak. Sot kemi ndjekur një bisedë në grup me dy krerët e partive në opozitë PD dhe LSI.

- SPONSOR -Smiley face

Monika Kryemadhi dhe Lulzim Basha komunikim me studion, panelin, njëri- tjetrin dhe publikun. Kë të besojmë dhe kë të luftojmë? Çështja u bë interesante…

- SPONSOR -Smiley face