Familja Kastrati, e përfaqësuar për publikun nga Shefqet Kastrati nuk është vetëm një familje e pasur që organizon festa dhe show në shuma monetare të pallogaritshme.

Mulliri.al ka vendosur sot të prezantojë këtë familje për të gjithë ata që nuk i njohin përtej informacionit si biznesmenë të fuqishëm që serviret në media.

- SPONSOR -Smiley face

Në foton që këmi sjellë EKSKLUZIVISHT për ju, është djali i Shefqet Kastratit, Leonard Kastrati sëbashku me gjyshërit e tij, dy njerëz të dashur që përcjellin mirësi që nga foto.

Shefqet Kastrati është babai i dy djemve dhe dy vajzave. Ai është  një baba i denjë dhe një person i mrekullueshem në rrethin profesional dhe familjar.

Shefqet Kastrati ka punësuar në bizneset e tij mbi 2000  njerëz, përvec kësaj ai gjithmonë është i gatshëm për bamiresi, jo vetëm në qytetin e tij verior të Kukësit, që e ka ndihmuar më së shumti por mund të kujtojmë dhe shumë raste të tjera të cilat janë bërë televizive ose jo.

Ja vlen për tu përmendur edhe besimi i kësaj familje që është musliman.

Familja Kastrati janë të besimit musliman, feja për ta është e shenjtë dhe i ndjekin të gjitha ritet e mundshme të kësaj feje. Për këtë fakt kanë investuar në ndërtimin e shumë xhamive.

Babai i Shefqet Kastratit  është njeri i xhamisë dhe është kjo një arsye më shumë pse kjo familje e pasur ka investuar për xhamitë.

- SPONSOR -Smiley face