Duket e pabesueshme që për 65 vite asgjë nuk ndikoi që biznesmeni Ajdin Sejdiu të festonte ditëlindjen e tij. Sot, në ditëlindjen e 66-të zbulojmë arsyen e shtrenjtë, që ndikoi që tradita të prishej.
“Nuk e kam festuuar asnjëherë. Nuk kam ndërmend as tani ta festoj. Nuk e konsideroj festë! Por për mulliri.al do e festoj me një kokteil, jo për ditëlindjen time, por për artin dhe kulturën.”
- SPONSOR -Smiley face