Al Zarooni theksoi rëndësinë e qytetarëve të Emirateve të Bashkuara Arabe që kontribuojnë në luftën kundër koronës.

- SPONSOR -Smiley face

 Në një gjest të madh filantropik nga  biznesmeni i Emirateve Abdul Rahim Al Zarooni, Kryetar i Bordit të Grupit Al Zarooni, njoftoi dhurimin e Dh10 milion  për të siguruar që të gjitha qendrat e kujdesit shëndetësor dhe klinikat të kenë furnizime të duhura mjekësore gjatë periudhës aktuale të ndjeshme.

 Al Zarooni theksoi rëndësinë e qytetarëve të Emirateve të Bashkuara Arabe që kontribuojnë në luftën kundër koronavirusit, duke përmendur se është detyra e tyre kombëtare të mblidhen për të siguruar që vendi mbetet një model për sigurinë, sigurinë dhe lumturinë.

 Al Zarooni vlerësoi përpjekjet e Emirateve të Bashkuara Arabe nën drejtimin e udhëheqjes së tij, si dhe kontributet e komunitetit të tij.  Ai gjithashtu falënderoi masat e marra nga autoritetet, përfshirë Ministrinë e Shëndetësisë dhe Parandalimin, Autoritetin Shëndetësor Dubai, dhe personel të ndryshëm që ndihmojnë për të luftuar pandeminë COVID-19.  Përpjekjet individuale të anëtarëve të shoqërisë janë gjithashtu thelbësore për të përmirësuar përhapjen e virusit, vuri në dukje ai.  Emiratet e Bashkuara Arabe posedojnë aftësitë më të mira mjekësore në botë dhe infrastrukturën që do ta ndihmojnë atë në ruajtjen efektive të shëndetit publik.  Sidoqoftë, shoqëria jonë ka një përgjegjësi kolektive për të forcuar përpjekjet për të siguruar që Emiratet e Bashkuara Arabe vazhdojnë të ofrojnë kushtet më të mira të jetës në botë.  Sot, ne jemi duke u testuar dhe ne duhet t’i dëshmojmë botës se Emiratet e Bashkuara Arabe po punojnë si ekip për të mbrojtur veten nga çdo gjë që rrezikon shëndetin e njerëzve të saj, “tha Al Zarooni.

- SPONSOR -Smiley face