Mes veshjeve thelbësore të vjeshtës, bomber vazhdon të jetë një aleat i mirë për të përballuar rënien e parë të temperaturave. Nga elementi bazë për një pamje casual kthehet në një veshje kult të vërtetë, të aftë për të rindezur ditët gri.

Duke miskuar mood-e të ndryshme, ky është trendi i ri. Nga koleksioni i fundit vijnë lulëzimet shpërthyese dhe theksi rock.

- SPONSOR -Smiley face

Shihni “Bomber Parade” për vjeshtë-dimër 2017-2018.

- SPONSOR -Smiley face