Mesa duket medusa këtë vit është zvogëluar, por e vini re që tendencat e reja të Versaces i kanë shtuar ato më shumë. Duket sikur është rikthyer në tendencat e viteve 2007- 2008 ku ngjyra e aksesorëve të medusës kanë qenë më të vogla dhe më të shpeshta në rripa, rroba, këpucë dhe canta.

Kurse tendenca e fortë e kontrastit të ngjyrës së zezë me të verdhë vazhdon fuqishëm dhe duket që është një pikë e fortë e këtij brandi, të cilën nuk e ndryshon kurrë pavarësisht koleksioneve të shumta që sjell.

- SPONSOR -Smiley face

 

- SPONSOR -Smiley face