Është një ndjesi vërtetë e veçantë t’i shikoni shtëpitë e atyre të cilët e kanë pasion dizajnimin e enterierëve të shtëpive. Legjenda thotë se dizajnerët e modës kanë tendenca ta preferojnë ngjyrën e zezë, ndërsa kuzhinierët profesionistë asnjëherë nuk gatuajnë diku tjetër përveçse në kuzhinat e tyre… Por duket se kjo është krejtësisht e kundërta me dizajnerët e enterierit, shtëpitë e të cilëve janë vende ku mund të kaloni orë të tëra dhe të mahniteni nga bukuria që posedojnë. Kombinimet e tyre janë për t’u lavdëruar, ndërsa pamja që posedon brendësia e shtëpisë së tyre do t’ju magjepsë! Më poshtë i keni disa nga enterierët më të mirë të dizajnerëve të njohur!

 

- SPONSOR -Smiley face

- SPONSOR -Smiley face