Iskra Laurence, vijon të jetë jo vetëm një modele, por edhe një model për t’u ndjekur nga shumë femra.

Ajo është një nga modelet që ka goditur industrinë e modës duke lënë të kuptohet që jo vetëm të jesh e dobët do të thotë që je e bukur apo bën për modele.

- SPONSOR -Smiley face

Përmes profilit të saj në Instagram, Iskra promovon bukurinë femërore duke pasur edhe një trup të mbushur dhe fotot e saj të publikuara së fundmi nga bregdeti, padyshim që e faktojnë këtë.

 

- SPONSOR -Smiley face