Në fakt të jemi të sinqertë të gjithë ne prisnim të shihnim një nga ato promovimet si nëpër ëndrra, me lule natyrale , me pjata ngjyrë floriri, tullumbace , vipa rreth e rrotull, fotografë, kameramanë dhe dr.Riselda Sejdiun të...
Koreografja dhe pedagogia e Universitetit të Arteve dr.Riselda Sejdiu tashmë shquhet për mënyrën se si ajo di të sjelli vërtetë artin e vërtetë dhe tepër unik... Po flasim për ftesat e librit më të ri në treg, “Yogaland” nga...
Koreografja , autoria dhe pedagogia e Universitetit të Arteve dr.Riselda Sejdiu, sot na prezantojë me detajin më të bukur. Ajo tashmë , është duke sjellë për tregun shqiptar librin e saj të ri kushtuar Yogës. Libri “Yogaland” ndryshe nga...
Rrezet e diellit vërshojnë nëpër ndërtesa dhe dritare, duke ndriçuar ditën dhe duke vënë një buzëqeshje të ngrohtë në fytyrën tonë. Pra, kjo është  mënyra më e   mirë për të treguar vlerësimin tonë ndaj vetes . “Ashtanga Yoga...
Nga Riselda Sejdiu Ajo që unë dua të kem është një art i ekuilibrit, i pastërtisë dhe i qetësisë pa përmbajtje shqetësuese dua një ndikim qetësues në mendje, si një kolltuk i mirë që ofron relaksim nga lodhja fizike". Ne kur...
Y-O-G-A do të shërbejë për t'ju kujtuar fjalën Hindu asana. Si përsëritje e fjalës "Om" përdoret për të punuar adhuruesit në gjendje të ndërruar të ndërgjegjes, ashtu edhe një regjiment i asanas-ose postures trupore-përdoren për të arritur një ndjenjë...
Nuk kam kohë për të ushtruar nuk është justifikim, sepse 10 minuta kohë çdokush mund ti gjej për tu ushtruar! Sot do t’ju njoh me 5 ushtrime të cilat ju ndihmojnë për të rënë nga pesha. Janë ushtrime që...
Yoga Pilates nga Dr.Riselda Sejdija Nuk e keni provuar ende “Yoga Pilates”? Ka diçka vërtet të veçantë dhe tepër adhuruese  për përkushtimin e kohës për veten tuaj dhe praktika e veçantë që përmban “Yoga Pilates”. Në ushtrimet rutinë ju do të...
Pra, ne të gjithë kemi dëgjuar për madhështinë e të pasurit një qëndrim pozitiv ndaj jetës. Drejt situatave, njerëzve edhe çdo gjëje përreth,por si? Çdo ditë ne jemi të ballafaquar me momente të ndërlikuara që mund të shkaktojnë mendime...
Yoga është një rrugë për shëndetin, relaksimin dhe lumturinë e brendshme. Nëpërmjet yog-ës ju pastroni trupin dhe mendjen tuaj në mënyrë sistematike, duke hequr ndërtimin e tensionit (samskaras). Rezulton lumturia e brendshme nga kjo, si dhe shërimi dhe shëndeti...
- SPONSOR -Smiley face

Smiley face

Duhet Lexuar