Është bërë e modës tashmë që persona të famshëm të tregojnë "asetet" e tyre trupore. E fundit që ka bërë një gjë të tillë është bukuroshja Casey Batchelor. Ajo ka qenë duke bërë yoga në plazh, veshur me bikini...
Mulliri.al nga sot do t'ju ofroj ushtrime të ndryshme se si të ushtroheni në ambiente të ndryshme ku të kujdeseni në mënyrën më të shëndetshme për trupin dhe mendjen tuaj!  Ne sot do të promovojmë disa poza dhe do...
Jemi mësuar të bëjmë yoga në mëngjes herët përpara se të lindi dielli dhe pasdite duke përcjellur perëndimin e diellit. Ndodhet një magji që ende se keni zbuluar?! Provoni të bëni yoga mbi shtratin tuaj përpara se të fleni. Vendosni...
- SPONSOR -Smiley face

Smiley face

Duhet Lexuar