on Bon Jovi dhe gruaja e tij Dorothea, të krishterë të devotshëm, kanë hapur zyrtarisht restorantin e tretë me staf vullnetar. Restoranti JBJ Soul Kitchen është hapur në kampusin e Univesitetit Rutgers në Newark më 22 janar. Ata thanë se restoranti...
CEO i një kompanie teknologjike sugjeron se Franca duhet të shesë Mona Lizën që të mund të përballojë krizën e shkaktuar ndaj Covid-19. Stephane Distinguin, shefi i kompanisë 'Fabernovel', e bëri sugjerimin në një intervistë, ku shpjegoi se Franca duhet...
Inspektorati Shtetëror Shëndetësor ka gjobitur tre emisione me 10 milionë lekë të vjetra për thyerje të ligjit për parandalimin e përhapjes së Covid-19, pasi kanë qëndruar në studiot e tyre më shumë se dy persona.  
  Deputeti i Kuvendit të Kosovës Behgjet Pacolli ka folur për herë të parë pas refuzimit nga ana e autoriteteve kosovare që avioni i tij privat të ulej në pistën e Aeroportit të Prishtinës, dy ditë më parë, kur ai...
Familjet dhe miqtë shpesh mblidhen bashkë për të prishur agjërimin. Shumë prej 1.8 miliard myslimanëve të botës i frekuentojnë edhe xhamitë më shpesh. Por, kriza me koronavirus këtë vit ka ndryshuar gjithçka. Sëmundja, që ka infektuar mbi 2.8 milionë njerëz dhe ka...
Sipas CNN drejtues të inteligjencës amerikane dhe sigurisë kombetare, kanë hapur një hetim mbi origjinën e koronavirusin e ri dhe mes hipotezave ato po shqyrtojnë mundësinë, që ky virus më shumë se i lindur në një treg kafshësh, ka...
Një shkencëtare dhe eksperte e njohur për sëmundjet infektive në Britani, pretendon se qeveria lejoi mijëra njerëz të infektoheshin nga koronavirusi, duke mos dëgjuar këshillat e saj dhe të ekspertëve të tjerë, por duke tentuar me strategjinë ‘Heard Immunity’...
Ndërsa pjesa më e madhe e Evropës është izoluar për të parandaluar përhapjen e koronavirusit, Suedia ka një tjetër qëndrim. Restorantet dhe baret janë të hapura në vendin, po ashtu edhe fushat sportive dhe shkollat. Qasja e këtij shteti ka hasur...
Nga analiza e fundit laboratorike të kryera te një pacient qipriot I infektuar me koronavirus, vërtetoi se i është implantuar një mikroçip RFID. Mikroçipi RFID vepron si transmetues për sistemin e identifikimit me anë të radiofrekuencës. Sipas dëshmisë së pacintit,...
Në Bakels Suedi ne jemi plotësisht të përkushtuar t'i ofrojmë produktet dhe shërbimet tona në standardin më të lartë të mundshëm, pa vënë në rrezik shëndetin dhe mirëqenien e kolegëve ose klientëve tanë. Ne e kuptojmë rëndësinë e krijimit të...
- SPONSOR -Smiley face

Smiley face

Duhet Lexuar