Reperja e njohur amerikane Cardi B, me natyrën e saj të hapur ka treguar përse e fali reperin Offset pasi në media dolën lajme se ai e tradhëtoi këngëtaren.

Në një intervistë për Vogue, Cardi shprehet se kur përfshihet media dhe rrjetet sociale gjithcka është më e vështirë, por tregon se Offset është kujdesur shumë për të dhe ajo beson tek lutja për këtë arsye vendosi që të jap një mundësi tjetër.

- SPONSOR -Smiley face

Më tej ajo rrëfeu se shumë gra janë zhgënjyer nga ky vendim dhe të gjithë e kritikuan por Cardi B mendon se asnjë lidhje nuk është perfekte. Pasi u ndan përkohësisht këngëtarja tha se ndjenjte sërish diçka për bashkëshortin e saj dhe për atë gabim nuk e pa të arsyeshme që të ndahet.

- SPONSOR -Smiley face