Paketimi I rrobave dhe sendeve që marrim me vete kur nisemi në një udhëtim është zakonisht stres më vete, valixhet janë një siklet I madh kryesisht kur udhëtojmë për qejf, për të vizituar vënde të reja apo për të shëtitur në rrugët e qyteteve të mëdha të botës.

Louis Vuitton ka një zgjidhje ideale, janë pikërisht valixhet që shikoni në këtë video, një aksesor I rëndësishëm për këdo që kalon shumë kohë në aeroporte të mëdha.

- SPONSOR -Smiley face

Valixhe që volumin e ezaurojnë në një formë dinamike, elegante dhe mjaft fine në disa versione edhe për në kabinë edhe me përmasa të mëdha.

Për të gjith adhuruesit e Louis Vuitton, ky është prodhimi më I dashur dhe më I nevojshëm.

Për valixhet mendon Louis Vuitton, ju mendoni për biletat…

- SPONSOR -Smiley face