Celine Dion solli turneun veror të 2018 në një mënyrë tepër tipike, me 56.5 milionë dollarë .Ajo ka mbajtur 22 shfaqje në Azi, Australi dhe Zelandën e Re, ku Celine Dion shiti 250,000 bileta, transmeton mulliri.al. Angazhimi më i madh i turneut ishte një qëndrim trevjeçar në Taipei Arena të Tajvanit me 10.7 milionë dollarë të fituara, ndonëse shfaqja e saj në Tokyo Dome mbajti numrin më të madh të pjesëmarrjes në 42.748.

- SPONSOR -Smiley face

Me një karrierë që përfshin tre dekada, Dion ka fituar stilet e saj si një titan turne. Pas një ndërprerjeje të gjatë rreth mijëvjeçarit për të rritur fëmijën e saj të parë, ajo u shfaq përsëri me një rezidencë në Caesars Palace në Las Vegas, duke marrë 376 milionë dollarë nga viti 2003 deri në vitin 2007, transmeton mulliri.al. Dion filloi një tjetër rezidencë Vegas në 2011 që do të luajë vitin e ardhshëm por, ndërkohë, ajo vazhdon të udhëtojë ndërkombëtarisht, duke goditur tregjet jo-vendore çdo verë. Kalimi i saj prej 56 milionë dollarësh këtë vit ndjek 63 milionë dollarë të grumbulluara gjatë turneut Celine Dion Live 2017 dhe 48 milionë dollarë gjatë verës 2016.

Ajo ka kaluar 87 javë në krye të tabelës bashkëkohore të të rriturve deri më tani, më shumë se çdo artist tjetër në histori, transmeton mulliri.al.

- SPONSOR -Smiley face