View this post on Instagram

#choreowomanlife💃🏻

A post shared by Riselda Sejdija (@riseldasejdija) on

Kushdo që ka marrë pjesë në një workshop ose që ka kryer një workshop vetë e di se si ai funksionon. Ka workshope që zgjasin një javë, dy javë, tre javë, 1 muaj, 2 ditë, 3 ditë etj. Në fakt thelbi i një workshopi nuk është kohëzgjatja e tij por ajo që përmban. Workshopi që do të mbahet nga Dr.Riselda Sejdiu në 10-13 nëntor në “Trident Wellness Center “në Dubai bazohet në mësimet ku ju brenda tre ditëve do të arrini të mësoni ushtrime të  ngrohjes së klasës xhaz , ku mësoni si të ngroheni para një shfaqjeje, por gjithashtu do të mësoni edhe si të performoni!

- SPONSOR -Smiley face

Është e rrallë që koreografët në workshop-et e tyre të dhurojnë dy disiplina në të njëjtën kohë, shkruan mulliri.al .

View this post on Instagram

Workshop ne Broadway? Po ,vënçe …! Një pedagog duhet të jetë gjithë kohës në hulumtim. Shumë disiplina kërcimesh zunë vend tepër të rëndësishëm në CV-në time artistike! E kam pasur ëndërr në fakt të realizoja një workshop në Broadway! Ndihem e pasur artistikisht dhe mezi pres që këtë pasuri dhe eksperiencë frytdhënëse ta ndaj menjëherë me studentët e Universitetit të Arteve sapo të startoj viti i ri akademik 2017-2018. Të jesh koreograf është vërtetë bukur por edhe përgjegjsi. Të gjesh kohën të jesh bashkohor është investim tepër i mirë!!! Të jesh një pedagog i mirfilltë, duhet të mendosh gjithmonë kështu:," Të kërcejmë duke u inspiruar dhe jo duke kopjuar, të studiojmë pa u mjaftuar, të zhvillohemi teknikisht në kontakt me llogjikën, të sfidosh artin duke mos thënë kurrë që unë jam ai/ajo që dij gjithçka sepse sa të rrojmë do mësojmë…! Thank You God 4 everything! Sincerely, Dr.Riselda Sejdija!

A post shared by Riselda Sejdija (@riseldasejdija) on

Saktësisht workshopi i koreografes së Universitetit të  Arteve do të ketë vendin e saj të veçantë në thelbin e platformës së ndërtesës, së një workshopi shumëdimensionalë, me plot ide , estetikë dhe art brenda ky workshop do të jetë workshopi i ëndrrave … Mos harroni, regjistrohuni tani!

04 441 6287 / +971 55 930 6592

- SPONSOR -Smiley face