Tetori Gjerman, aktivitete nga 30 shtatori deri në 16 nëntor në Tiranë.

Ambasada gjermane do të organizojë në Shqipëri për më shumë se 1 muaji aktivitetet e Tetorit Gjerman. Ambasadarja Susanne Schutz tha se shkëmbimi i kulturave midis popujve ngre ura bashkëpunimi duke bërë që shqiptarët dhe gjermanët të mësojnë nga njëri- tjetri.

- SPONSOR -Smiley face

Tetori Gjerman do të nisë më datën 30 shtator me shfaqjen “Një requiem gjerman” dhe përfundon më 16 nëntor me ciklin e aktiviteteve “Kujtesa si mision”.

- SPONSOR -Smiley face