Meshkujt shqiptarë vijnë nga një shoqëri patriakale ku drejtimi I familjes është misioni I tyre kryesor. Me hapjen e shoqërisë drejt perëndimit, shoqëria jonë u përfshi në një sër ndryshimesh të mëdha, shpesh edhe transformime.

Femra shqiptare sot është si një europiane e vërtetë, nuk I mungon asgjë për të qenë në të njëjtin nivel, madje edhe më të bukura për shkak të klimës mesdhetare.

- SPONSOR -Smiley face

Në foton e mësipërme shfaqet Landi Fornia, që në momentin e parë nuk e njoha.

Landi është një djalë I thjeshtë që në publik shfaqet sportiv duke vrapuar apo duke u stërvitur, sot Landi na ka befasuar. Me klasin e një xhentëllmeni, ngjyrat e tokës të kombinuara në veshje dhe thinjat e para… po po është Landi, ai që do muzikën sportin dhe që kujdeset për njerëzit e dashur.

E solla rastin e tij për të thënë se edhe meshkujt shqiptar po ndryshojnë, perëndimi është më afër dhe ky është një ogur I mirë për transformimin e shoqërisë sonë.

 

- SPONSOR -Smiley face