Që Anna Wintour të ndjek shëmbullin tënd në veshje është si të të shpallin Mbretëreshë Mode ! Shefja e revistës më të madhe të modës “Vogue” ka folur për Dukeshën Meghan Markle duke e ngritur lart figurën e saj.

Wintour foli për Dukeshën e Sussex gjatë paraqitjes së saj në Tina Brown në “2019 Women of the World Summit” . E pyetur se çfarë mendon ajo për Meghan, kryeredaktorja  e Vogue SHBA  i kushtoi vëmendje  modernizimit që ka sjellë Meghan më familjen mbretërore.

Duke u Ngarkuar...

“Ajo po sjell vërtet modernitetin në familjen mbretërore në një mënyrë që është frymëzuese,” shpjegoi Wintour. “Unë mendoj imazhin që kam në mendjen time … Dukeshën e Sussex duke ecur poshtë rreshtit me veten, që për mua ishte përfaqësuese e një gruaje moderne”. Ndërsa e pyetur për stilin e dukeshës, ajo u shpreh se i pëlqen shumë dhe se është frymëzuar shpesh nga ajo madje së fundmi vetë Wintour po vesh më shpesh kostume.

- SPONSOR -