Jennifer Lopez dhe këngëtari i njohur Marc Anthony janë ndarë disa vite më parë por ata i kanë ruajtur marrëdhëniet e tyre të mira për hir të dy fëmijëve. Disa muaj më parë i pamë bashkë të tre (edhe Alex) teksa mbështesnin djalin e tyre 11 vjeçar. Ndërsa këtë herë është rradha e vajzës së tyre Emme për t’u mbështetur nga prindërit e saj. Bashkë me Jennifer ishte Alex ndërsa Marc shoqërohej nga e dashura e tij e re. Të veshur sportivë, dy çiftet mbështetën Emme dhe gjithçka shkoi shumë mirë, pa inate dhe të lumtur.

- SPONSOR -Smiley face

 

- SPONSOR -Smiley face