Aktorja hollivuadiane Charlize Theron në një intervistë për ”Elle” ka folur rreth një fenomeni mjaft aktual në shoqërinë amerikane që po merr përmasa serioze çdo ditë e më shumë, sikundër është racizmi. Sipas saj, racizmi është një prej problemeve kryesore që po zmadhohet dita-ditës dhe kjo për shkak të vetë presidentit të shtetit Donald Trump.

Duke u Ngarkuar...

Aktorja 42- vjeçare, nënë e dy fëmijëve të birësuar, ka hasur përherë probleme me ta dhe dokumentat e tyre pasi çdo gjë është bërë më e vështirë për shkak të ngjyrës së tyre të lëkurës.

Ajo u shpreh gjithashtu, se nuk do e lejojë kurrë që fëmijët e saj të diskriminohen dhe për të mbrojtur një të drejtë të tillë ajo është gati të bëjë çdo gjë.

- SPONSOR -