Dy nga këto portrete në foto janë të pikturuara nga Chris, dhe portreti i mesit është fotoja e realizuar nga fotografja. Kjo vepër arti u përdor para disa kohësh për një show privat, e tani dyshja po mendon të përfitoj monetarisht duke e nxjerrë në shitje në Ebay me çmimin 500 mijë dollarë. Një pjesë e kësaj shume do të shkojë për të prekurit në Puerto Rico dhe të prekurit nga Uragani.

- SPONSOR -Smiley face