Që Ciara të fliste shqip dhe të dinte se ku i bie Shqipëria nuk na i priste mendja. Këngëtarja e njohur amerikane vendosi që të futet “live” në rrjetin social Instagram dhe të fliste me fansat e saj. Dhe për fatin e mirë, Ciara hapi një  video chat live me një vajzë që ishte shqiptare. Ciara e pyeti vajzën se nga ishte dhe kur ajo i tha që është shqiptare këngëtarja i tha se e dinte se ku bie Shqipëria por nuk ka qënë ndonjëherë. Vajzat folën pak minuta bashkë dhe kur erdhi momenti që të përfundonin bisedën, Ciara i kërkoi fanses që ta mësonte si të thoshte “BYE” në shqip. Dhe jo vetëm që e mësoi por e tha sikur të ishte shqiptare…

- SPONSOR -Smiley face

 

 

- SPONSOR -Smiley face