Amarda Toska dhe Ermal Mamaqi janë një prej çifteve më të dashur për publikun, kjo për shkak edhe të profesioneve që kanë.

Ami vesh vajzat në ditën e tyre më të bukur, ndërsa Ermali me humorin e tij eklipson hallet e këtij populli duke i rikthyer buzëqeshjen.

- SPONSOR -Smiley face

Çifti ka postuar një foto ku duken se janë nisur për një udhëtim në Vjenë, ata duken të lumtur dhe të qetë, ashtu si në çdo udhëtim që sjell momente të paharrueshme, sidomos pas shkëputjes nga puna.

Ami dhe Ermal bëfshi qejf!

- SPONSOR -Smiley face