Xheni dhe Benardi janë çifti simpatik që ju shpëtuan gjithë thashethemeve në Big Brother. Pas daljes nga shtëpia ata u konfirmuan si çift, madje edhe sot vijojnë të jenë të lutur krah njëri tjetrit.

Teksa performojnë në Dance With me, Xheni dhe Benardi duken mjaft të lumtur me njëri tjetrin ai një çift mjaft i çiltër.

- SPONSOR -Smiley face

- SPONSOR -Smiley face