Brittany Williams është kopja identike e Beyonces. Ajo ka marrë një vëmendje të jashtëzakonshme nga publiku. Sipas Williams, në një intervistë të dhënë për “Mail Online” ajo përndiqet gjithandej, nëpër aeroporte, rrugë, apo në evente të ndryshme. Vajza nga Detroid ka thënë gjithashtu se ato janë të dyja femra dominante, kanë të njëjtat aftësi dhe se kanë frikë vetëm nga zoti.

   

- SPONSOR -Smiley face