Këngëtarja Rita Ora, ka marrë pjesë në një event që i paraprin ndarjes së çmimeve MTV European Music Awards, në Londër. Ajo nuk tregoj asgjë lidhur me natën e madhe e megjithatë, ajo u shpreh:

“Sapo më propozuan prezantimin e MTV European Music Awards, unë thashë po menjëherë…sepse ishte në Londër, në Uembli, është si në shtëpinë time..Kemi ditë që bëjmë prova dhe do të ketë shumë surpriza. Jam shumë e kënaqur…do të performoj edhe këngën time të re ‘anywhere’. Do të jetë një natë e magjishme.”

- SPONSOR -Smiley face

- SPONSOR -Smiley face