Çorapet nuk bëjnë pjesë gjithmonë në kategorinë e aksesorëve dimëror. Ato nuk janë veshje vetëm pët “interes”. Së fundmi, çorapet janë aksesorë mjaft të rëndësishëm që ju ndihmojnë të dukeni jo vetëm të kuruar, por edhe me stil. Mund ti vishni edhe në shtëpi kombinuar me një T-shirt të gjatë teksa lëvizni nga njëra dhomë në tjetrën. Zgjidhni çorapet e duhura dhe do të dukeni vërtetë lezetshëm.

- SPONSOR -Smiley face

- SPONSOR -Smiley face