“Tirana, shumëngjyrëshe dhe e komplikuar”, është titulli i artikullit që Corriere della Sera i ka kushtuar kryeqytetit shqiptar, ku e cilëson Tiranën si një prej qyteteve më “pop”. Aty shkruhet se “kryeqyteti është pasqyra dhe sinteza e Shqipërisë: “vrapon sikur kërkon të fitojë kohën e humbur”.” Gazeta italiane veçon disa prej risive si prsh; plani i ri rregullues që i hap rrugën zhvillimit të Tiranës, përurimi i autobusit elektrik, mbjellja e pemëve të reja. Më tek shkruhet se tashmë kryeqyteti shqiptar është bërë edhe streha e rreth 20 mijë italianëve të cilët kanë gjetur vendin e duhur duke u bërë protagonistë jo vetëm në fushën e restoranteve, por edhe në prodhim, e mbi të gjitha në shëndetësi.

- SPONSOR -Smiley face