Lidhja e tyre është përfolur e përflitet çdo herë , por çfarë ndodh me ta. Një ditë paparazit na vërtetojnë se janë të ndarë,në lidhje të ndryshme.

Mbase ngjarjet kohët e fundit kanë ndryshuar shumë gjëra në marrëdhënier Bieber-Gomez. Ata ditët e fundit janë parë kudo sëbashku dhe mediat rozë i komentojnë vazhdimisht. Në fakt kjo mund të jetë dhe thjeshtë miqësi pasi ata kanë qenë në një lidhje që prej 2013. Ehh, spo kuptojmë gjë..

- SPONSOR -Smiley face

- SPONSOR -Smiley face