- SPONSOR -Smiley face

Princi Harry dhe aktorja Meghan Markle, njëherësh e dashura e tij, më në fund kanë marrë vendimin për martesë. Ata kanë vendosur që dasma e tyre të bëhet këtë verë, gjatë muajit qershor. Aktorja ka braktisur serialin në të cilin ka qenë pjesë dhe po ahstu ka ‘braktisur’ edhe Kanadanë, për të qenë pranë princit në Londër. Kjo e fundit, ka qenë e martuar më parë. E megjithatë duket se Mbretëreshë Elisabeta e ka pranuar këtë fakt.

- SPONSOR -Smiley face