Të dy prindërit e familjes Beckham u kushtojnë shumë nga koha e tyre fëmijëve.

Ditën e sotme ishte dita e babait dhe djalit të tij të madh. Ata kanë shkuar për të parë ndeshje vollejbolli e futbolli bashk, dhe kanë kaluar një pasdite të këndshme në pishinën e shtëpisë.

- SPONSOR -Smiley face

Sa krenar e ke bërë babin, bravo!

- SPONSOR -Smiley face