Fituesi i Çmimit Oskar pretendon se akuzat e ish-ndihmësit të tij janë absurde. Ish-ndihmësja e Robert De Niro po i kërkon aktorit 12 milionë dollarë dëmshpërblim, duke e akuzuar atë për “diskriminim gjinor dhe ngacmim që ka zgjatur me vite”.

Graham Chase Robinson pretendon se ylli i filmit “Raging Bull”, “Kumbara” dhe “Taxi Driver” e sulmuan verbalisht, me një kontakt fizik të padëshiruar dhe komente seksuale. Si përgjigje, avokati i De Niros pretendimet e tilla i ka quajtur “absurde”.

- SPONSOR -Smiley face

 

- SPONSOR -Smiley face