Një show si “Dance with me”, teksa është krijuar për të argëtuar njerëzit sot është kthyer në një dritare përplasjesh dhe deklaratash.

Ka qenë përsëri Robert Aliaj I cili ju është drejtuar ashpër balerinëve, produksionit dhe jurisë. Përplasja solli debat edhe mes të pranishmëve, ku Fiori Dardha u përplas me fjalë me Robert Aliaj. Mulliri.al zbardh të plotë fjalën e Bertit:

- SPONSOR -Smiley face

“Unë nuk merrem me lepuj, më duket sikur këtu rrethohem me lepuj, por unë dua shqiponja, këtu shqiponja nuk ka…Televizioni jemi ne, ajo që japim ne është televizioni. Lërini budalliqet kërceni mirë aty!

- SPONSOR -Smiley face