Janë padyshim një nga çiftet shëmbull në të gjithë botën dhe kanë një martesë për t’u pasur zili. Ish-presidenti Barack Obama dhe Michelle Obama kanë festuar dje 27 vjetorin e martesës dhe sigurisht që nuk kanë munguar dedikimet emocionuese. Ai që na emocionoi më shumë ishte ai i Michelle që tregon se Barack i kishte premtuar një jetë plot aventura 27 vite më parë dhe në fakt ja arriti me sukses.

“27 vite më parë ky djalë më premtoi një jetë plot me aventura. Mund të them se ai ja ka arritur. Kjo është për kapitullin tonë tjetër, për të zbuluar çfarë ka më shumë. Ndërsa e ndjej akoma magjinë që na bëri bashkë kaq vite më parë. Gëzuar përvjetorin Barack”, ka shkruar Michelle

- SPONSOR -Smiley face

- SPONSOR -Smiley face