Teknologjia zhvillohet me ritme shumë të shpejta dhe synimi është t’ja bëj sa më të lehtë mënyrën e jetesës. Shpikja më e re quhet Scanmarker Air. Ajo është një pajisje e cila kopjon çdo fjali të shkruar në libra, letra dhe e hedh në mënyrë të dixhitalizuar në kompiuter ose telefon. Mjafton që nëpërmjet Blutooth-it të bëni lidhjen e “markerit” me laptopin apo smartfonin dhe çdo, ta kaloni sipër fjalive që doni pajisjen dhe çdo gjë do të shkruhet atje ku ju dëshironi, pa u lodhur fare për ta shkruar vetë.

 

- SPONSOR -Smiley face

 

- SPONSOR -Smiley face