Këngëtarja e njohur Demi Lovato është kthyer në një “hero” për femrat që kanë celulit. Demi ka postuar një foto me bikini, duke mposhtur frikën e saj të vjetër që nuk postonte foto sepse kishte frikë nga reagimet ndaj celulitit që ajo ka. Një postim i saj në Instagram na ka motivuar të gjithave dhe Demi u kthye në një “hero” për gjithë femrat duke treguar se është trupi jonë dhe askush nuk ka të drejtë të ul imazhin tonë.

“Kjo është frika ime më e madhe. Një fotografi e imja në bikini e pa edituar. Dhe gjejeni çfarë, është celulit ! U lodha duke pasur turp nga trupi im që të përmbush pritshmëritë e të tjerëve, por kjo nuk jam unë. Ja cila jam. Dua të hap një kapitull të ri në jetën time duke qenë autentike pa qenë nevoja të përpiqem të jem në standardet e dikujt tjetër,” shkruan ajo më pas. “Pra, ja tek jam unë, pa turp, pa frikë dhe krenare për trupin tim, që ka luftuar kaq shumë dhe do të vazhdojë të më mahnisë kur të bëhem nënë një ditë.”,shkruan ajo.

View this post on Instagram

This is my biggest fear. A photo of me in a bikini unedited. And guess what, it’s CELLULIT!!!! I’m just literally sooooo tired of being ashamed of my body, editing it (yes the other bikini pics were edited – and I hate that I did that but it’s the truth) so that others think I’m THEIR idea of what beautiful is, but it’s just not me. This is what I got. I want this new chapter in my life to be about being authentic to who I am rather than trying to meet someone else’s standards. So here’s me, unashamed, unafraid and proud to own a body that has fought through so much and will continue to amaze me when I hopefully give birth one day. It’s such a great feeling to be back in tv/film while not stressing myself with a strenuous workout schedule before 14 hour days, or depriving myself from a real birthday cake rather than opting for watermelon & whip cream with candles because I was terrified of REAL cake and was miserable on some crazy diet shit. Anyway, here’s me, RAW, REAL! And I love me. And you should love you too! Now back to the studio.. I’m working on an anthem.. 🙏🏼🙌🏼🤷🏻‍♀️ also. Just so everyone’s clear.. I’m not stoked on my appearance BUT I am appreciative of it and sometimes that’s the best I can do. I hope to inspire someone to appreciate their body today too. 💗 #nationalcelulliteday #celluLIT 🔥🔥🔥

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato) on

- SPONSOR -Smiley face

- SPONSOR -Smiley face