2018 do të jetë padyshim një vit perfekt ashtu si vetë veshjet e gjigantit “Dior” në koleksionin më të ri.

Detajet më fantastike dhe ngjyrat më të veçanta, të ndërthurura me delikatesë dhe finesë nga “Dior”, për të bërë çdo femër dhe mashkull të ndihen të veçantë me veshjen e tyre.

- SPONSOR -Smiley face

Çantat e vogla dhe detajet e punuara në to do të jenë edhe këtë vit një aksesor i pazëvendësueshëm.

- SPONSOR -Smiley face