Do të uleshit në një tualet Louis Vuitton prej 100,000 $?

- SPONSOR -Smiley face

Në rast se diçka e tillë nuk ju kishte shkuar nëpër mendje, nuk vlen e njëjta gjë për artisten Illma Gore. Ajo ka punuar rreth kësaj ideje për tre muaj rrjesht dhe ka përdorur 24 çanta të ndryshme me vlerën prej 15.000 dollarë, duke përfshirë një valixhe prej 3.000 $, për ta mbuluar tualetin dhe për ta bërë plotësisht funksional. Çdo pjesë është marrë nga website i designerit Tradesy, dhe vetë tualeti aktualisht ndodhet në ekspozitënTradesy në Santa Monica, Kaliforni.

Në qoftë se mendoni se duhet të rinovoni banjon tuaj, atëherë ky aksesor kaq i bukur mund të jetë i juaji për 100,000 $. Dhe në rast se mendoni se ky tualet ultra lukzos nuk është përdorur ndonjëherë, gaboheni!

- SPONSOR -Smiley face