Shpesh here kërkojmë mënyra nga më të ndryshmet për humbje peshe trupore pa u lodhur në një kohë të shpejtë.

Disa prej hulumtimeve më të shpeshta tregojnë se pirja e 2-3 kafe para një stërvitje intensive, mund të nxisë që të punoni më gjatë dhe më e forte, nëse shkoni në palestër pa pirë kafe. Por duhet të dijmë se, gjithmonë duhet të pijmë kafen e zezë, kremi ​​dhe sheqeri prishin përfitimet nga kafeja.

Pijet e ftohta i bëjnë trupit tuaj të shpenzojnë më shumë energji për të ruajtur temperaturën e preferuar. Uji me akull eshtë një prej produkteve I cili stimulon renien në peshë. Tre gota uji me akull në ditë mund të ndihmojnë trupin tuaj të djeg deri në 100 kalori. Mund të humbni deri në 10 kg gjatë një viti.

Çaj jeshil me efektet e tij kuruese por në të njëjtën kohë ndihmon në humbje peshe. Jo vetëm që është pa kalori, por mund të nxis djegies e yndyrës dhe humbjes së peshës. Në një studim, pjesëmarrësit të cilët pinë katër gota çaj jeshil përditë për dy muaj humbën gjashtë kilogramë më shumë se ata që pinë vetëm ujë, sipas hulumtimit të botuar në Journal of the American College of Nutrition. Zgjidhni çaj të freskët, të nxehtë pa shtuar asgjë se ato mund të shkaktojnë dëme të mëlçisë.

- SPONSOR -Smiley face