Mashtrimi global është bërë aq i përhapur kohët e fundit sa ndonjëherë për të arritur në anën tjetër reale reflektuese, ju  duhet  vetëm klima e një shkretëtire …

- SPONSOR -Smiley face

 Unë mendoj se shkretëtira është i vetmi vend për të dhënë paqen e merituar, a mendoni si unë?  Më duket sikur shkretëtira gjithmonë ka vend për të vjella dëshpërimi dhe pretencën e tepërt, ku më pas mund të çlirohesh nga gjithçka që të shqetëson.  Më pëlqen shkretëtira sepse vetëm një shkretëtirë mund të reflektojë në ndjenjat dhe emocionet e vërteta të një personi.

Por, për të qenë realist, unë mendoj se shkretëtira e shpërqendrimit dhe zbrazëtisë vërtitet rreth të qenurit njerëzor.  Vetë njeriu dhe mendja e tij e bëjnë jetën të duket e shkretë, e pangjyrë, pa harmoni me rrotullime mesatare drejt realizmit dhe plot gënjeshtra që ilustrojnë mendimet e shkreta të vetmisë.  Kjo është ajo që unë mendoj, asgjë nuk mbetet e shkretë nëse mendja jonë nuk e sheh të  shkretë, sidoqoftë më pëlqeu xhiro e deveve dhe gjithçka dukej aq e bukur rreth shkretëtirës…

- SPONSOR -Smiley face