Objektivat kryesore të Workshopit tim janë të zhvillojnë përsosmëri në trajnime dhe ushtrime të ngrohjes.
Në të njëjtën kohë për të inkurajuar pjesëmarrësit për të kërcyer thellë, për të dhuruar fizikisht kreativitet dhe inovacion në të gjitha aspektet e vallëzimit xhaz.

- SPONSOR -Smiley face

Regjistrohuni tani për workshop-in  tim 90 minutash të dedikuar tërësisht për vallëzimin e xhazit dhe mësoni lëvizjet e klasës jazz dhe një shfaqje që do t’ju mësojë të këtceni xhaz. Workshopi im do të jetë një workshop që do t’ju japë kombinime të ndryshme të teknikës së xhazit dhe në fund do të merrni shumë njohuri në lidhje me praktikën e vallëzimit të xhazit në vetëm 3 ditë workshop.

Do të jetë një workshop i kombinuar dhe sigurisht që do të përmbajë shumë energji brenda gravitetit të lëvizjeve. Workshopi im do të fillojë me disa ushtrime të klasës së ngrohjes që do të përfshijnë stretching (shtrirje) dhe punë në dysheme, dhe pas ngrohjes së muskujve, menjëherë do të filloj t’ju mësoj lëvizje të ndryshme të teknikës së xhazit.

Pasi të mësojmë dhe praktikojmë lëvizjet në pjesën e dytë, ne fillojmë t’i bashkojmë ato dhe të përgatitemi për të kërcyer me muzikë. Më besoni ky workshop do të jetë një përvojë shumëdimensionale… Ajo çfarë ju duhet ti dhuroni vetes në  këtë workshop është  pjesëmarrja juaj, fiksojeni mirë këtë!

Mos hezitoni t’i jepni vetes mundësinë të ndjeheni energjik, të lumtur, të vetëvlerësuar dhe të informuar në nivelin më të lartë profesional, ejani ta realizojmë këtë ëndërr artistike së bashku, më besoni do të jetë një eksperiencë e bukur!

Regjistrohu tani/ 04 441 6287 / +971 55 930 6592 

(dr.riselda sejdiu)

- SPONSOR -Smiley face