Kam marrë më përpara pjesë në seminare dhe  konferenca shkencore për t’u rritur edhe më profesionalisht edhe do ti vazhdoj sigurisht sepse mbajmë mbi shpatulla një titull që më vështirë është ta mbash se ta marrësh… Ka ardhur koha që njerëzit e uritur të mësojnë akoma për vallëzimin dhe rrymat e ndryshme të saj dhe të marrin pjesë në workshopin  tim kushtuar artit koreografik … Kjo është vetëm koha e duhur për ti  dhënë  vetes një mësim të mirë profesional.  Ndihem e bekuar që një nga qëllimet e mia ambicioze po bëhet realitet në vendin e çmendur që e dua aq shumë, Dubai.  Të mësosh të uriturit për dije është ëndrra më e bukur që mund të bëhet realitet.  Kërkoni edhe ju një ëndërr të tillë, mos u kënaqni vetëm me suksesin dhe përvojën që ju mësojnë të tjerët… Ky workshop do të ketë vendin e tij të veçantë në thelbin e platformës së ndërtesës, së një workshopi shumëdimensionalë, me plot ide , estetikë dhe art brenda ,ky workshop do të jetë workshopi i ëndrrave … Mos harroni, regjistrohuni tani!

- SPONSOR -Smiley face

Regjistrohu tani/ 04 441 6287 / +971 55 930 6592 (dr.riselda sejdiu)

- SPONSOR -Smiley face