Do të jetë një workshop shumëdimensionalë dhe nuk kam as dyshimin më të vogël për të. Gjithmonë produktet artistike që kanë lënë gjurmë të thella mbi mua nuk zhduken lehtësisht dhe për ta bërë këtë workshop më unik kam zgjedhur performancën e xhazit të shoqërohet  nga kënga fituese e Fest57, “Ktheju  Tokës”.

- SPONSOR -Smiley face

Kjo këngë fituese e kënduar nga këngëtarja e njohur Jonida Maliqi vazhdon të më frymëzojë edhe më shumë sa herë e dëgjoj.

Gjithmonë më pëlqen të guxoj  në art. Unë mendoj se gërshetimi i një interpretimi xhaz në një workshop ndërkombëtarë do ti shkonte shumë  këngës fituese “Ktheju Tokës.”

Tani na mbetet vetëm të shohim  se si pjesëmarrësit e huaj do të mësojnë  të gërshetojnë koreografinë time me këngën në shqip,  duket ide interesante!

(dr.riselda sejdiu)

View this post on Instagram

👐#proud🏆🏆🏆🏆🏆

A post shared by Riselda Sejdija (@riseldasejdija) on

- SPONSOR -Smiley face