Koreografja , autoria dhe pedagogia e Universitetit të Arteve dr.Riselda Sejdiu, sot na prezantojë me detajin më të bukur. Ajo tashmë , është duke sjellë për tregun shqiptar librin e saj të ri kushtuar Yogës. Libri “Yogaland” ndryshe nga herët e tjera  i kushtohet botës dhe teknikave të Yog-it. Riselda Sejdiu është tashmë autore e shtatë librave të saj shkencor kushtuar artit dhe kërcimit.

- SPONSOR -Smiley face

Riselda nuk na ka zhgënjyhwr asnjëherë me botimet e saj si nga ana prezantimit por edhe ajo estetike. Unike, e saktë dhe tepër profesioniste në atë që shkruan dhe përçon tek lexuesit…Ne ndihemi kurioz  në fakt se si do ta ketë prezantimin libri i ri , “Yogaland” , por Riselda ka vendosur të mos na mundoj shumë   pasi autoria sot ka vendosur të ndajë diçka me rëndësi me ndjekësit e saj …

View this post on Instagram

Në pozicionin e diamantit jemi gati t’ju zbulojmë diçka rreth librit të ri që po vjen “Yogaland” Parathënia e librit tim të tetë do të fillojë kështu… Kjo foto për mua është shkencë e vetëdijes ku lidh çlirimin e energjisë potenciale me zgjimin e vetëdijes shpirtërore… Ndërgjegjësimi është sekreti i Yog-it Çdo gjë që bëjmë mund të bëhet yoga nëse bëhet me vetëdije. Ndërgjegjësimi është çelësi për të zbuluar të gjitha misteret se kush jemi me të vërtetë. Yoga zbulon inteligjencën e ndritshme dhe bukurinë që gjendet brenda nesh… Stay tuned/Yogaland/Soon/New Book/By dr.Riselda Sejdiu🧘‍♀️/Mulli Office/Risi Mulli Office/ Mulli Media/ @mulliri.al

A post shared by Riselda Sejdija (@riseldasejdija) on

“Në pozicionin e diamantit jemi gati të zbulojmë diçka rreth librit të ri që po vjen Yogaland”

Parathënia e librit tim të tetë do të fillojë kështu … Kjo foto për mua është shkenca e vetëdijes ku lidh lirimin e potencialit të energjisë me zgjimin e shpirtrave të vetëdijes … Ndërgjegjësimi është sekreti i Yog-it.

Çdo gjë që bëjmë mund të bëhet yoga nëse bëhet me dije. Ndërgjegjësimi është çelësi për të zbuluar të gjitha misteret se kush jemi me të vërtetë. Yoga zbulon inteligjencën e ndritshme dhe bukurinë që gjendet brenda nesh…”

Në fakt është e bukur kur gjatë një projekti ambicioz të ketë edhe kaq tolerancë dhe pozitivitet sa i përket ndarjes së momenteve më të bukura ndërkohë që po përfundon diçka, fundja fare këto janë momente që mbahen mend dhe shijohen në maksimum kur di si ti bësh gjërat bukur edhe të vërteta, shkruan mulliri.al.

- SPONSOR -Smiley face