Nëse roli i së bukurës  do të ekzistonte vetëm në brendësi do ta kishim më të lehtë të komunikonim me bukurinë. Nganjëherë nuk na intereson që  e bukura të marrë vëmendje aq sa duhet ,se kemi  frikë se mos preokupimet e përditshme nuk do ta analizonin aq sa e meriton…

- SPONSOR -Smiley face

Nuk është e thjeshtë ta ndjesh të bukurën si të bukur apo të flasim për të sikur të flisnim për një palë çorape të reja në garderobë,ne shkatërrojmë gjithçka  thelbësore për dëshirën e të qenurit i/e “bukur”. 

Unë mendoj se sekreti i saj qëndron tek justifikimi. Për të justifikuar bukurinë, duhet ta lëmë të rrjedhë në rrjedhën e saj, dhe për ta injoruar atë duhet ta duam si një çifut (hebre)/mulliri.al

(dr.riselda sejdiu)

- SPONSOR -Smiley face