- SPONSOR -Smiley face

Eh, sa më e vështirë të jetë rruga e artit, aq më e vështirë do të jetë gjithmonë ta merrni atë siç duhet, është mënyra e vetme për të zbuluar nëse nuk jeni i aftë. 

Në qoftë se nuk jeni i aftë të krijoni, të tjerët nuk mund të krijojnë për ju, nëse nuk keni këllqe për të kërcyer, të tjerët nuk mund të kërcejnë për ju, nëse nuk dini vërtet si të bëni art, nuk mund të identifikoheni si një artist sepse arti  të zbulon…

Unë jam përpjekur gjithmonë të jem korrekte në rrugën artistike, pasi që kur kam qenë e vogël dhe deri më tani nuk jam ndalur asnjëherë duke i dhënë artit orë të tëra pune të palodhshme, sepse talenti nuk funksionon nëse nuk punoni shumë për të. 

Unë mendoj se pjesëmarrja ime në workshope, seminare dhe konferenca shkencore brenda dhe jashtë vendit më kanë rritur profesionalisht, derisa të kuptoj se është koha të jem protagoniste kryesore e një workshopi kushtuar tërësisht botës së vallëzimit. 

View this post on Instagram

Kësaj rradhe punimi im shkencor shpërblehet me një "Certificate Excellente" 😊"Vallet Arbëreshe", morrën vlerësimin më maksimal! Faleminderit o Zot për gjithçka! Ndihem tepër e vlerësuar artistikisht! Sot mbaj në duar një çertifikatë internacionale, ku ka të shkruar sipër emrin tim. Ndihem e bekuar që me pjesëmarrjen time, pas një referimi prej 15 minutash në gjuhën angleze, pati tepër diskutime dhe interes të veçantë rreth këtij punimi artistik shkencor" IJAS-International Journal Arts&Sciences, është një akademi shkencore e artit dhe e shkencës ku pranon dhe çertifikon punët më të mira shkencore nga të gjithë pjesëmarrësit e pranuar. Pasi punimet e tyre janë kontrolluar dhe janë aprovuar nga një staf editorial internacional, i cili përbëhet nga 40 Profesorë dhe Doktorë të fushave të ndryshme, ato kualifikohen me një çertifikatë pjesëmarrëse dhe punimet e tyre publikohen në revistën më të famshme botërore IJAS, kushtuar akademisë së artit dhe shkencës. Ndihem e kualifikuar, e realizuar dhe e vlerësuar nga një staf akademik shkencor internacional. IJAS/Boston/USA

A post shared by Riselda Sejdija (@riseldasejdija) on

Ndihem shumë e lumtur sot që e ndaj këtë lajm të bukur me ju.  Do shihemi së bashku në 10-13 nëntor në Dubai për të realizuar këtë workshop. Në “Trident Wellness Center “në Marina Dubai, unë do të zhvilloj këtë workshop i cili në këto tre data , do ti kushtohet tërësisht vallëzimit të xhazit dhe do të keni mundësinë të mësoni tre ditë rresht rreth 4 orë në ditë rreth teknikave të xhazit. 

View this post on Instagram

Workshop ne Broadway? Po ,vënçe …! Një pedagog duhet të jetë gjithë kohës në hulumtim. Shumë disiplina kërcimesh zunë vend tepër të rëndësishëm në CV-në time artistike! E kam pasur ëndërr në fakt të realizoja një workshop në Broadway! Ndihem e pasur artistikisht dhe mezi pres që këtë pasuri dhe eksperiencë frytdhënëse ta ndaj menjëherë me studentët e Universitetit të Arteve sapo të startoj viti i ri akademik 2017-2018. Të jesh koreograf është vërtetë bukur por edhe përgjegjsi. Të gjesh kohën të jesh bashkohor është investim tepër i mirë!!! Të jesh një pedagog i mirfilltë, duhet të mendosh gjithmonë kështu:," Të kërcejmë duke u inspiruar dhe jo duke kopjuar, të studiojmë pa u mjaftuar, të zhvillohemi teknikisht në kontakt me llogjikën, të sfidosh artin duke mos thënë kurrë që unë jam ai/ajo që dij gjithçka sepse sa të rrojmë do mësojmë…! Thank You God 4 everything! Sincerely, Dr.Riselda Sejdija!

A post shared by Riselda Sejdija (@riseldasejdija) on

Do të jetë një workshop profesional, ku përveç që ju mëson shumë gjëra, do të sigurojë gjithashtu një përvojë të paharrueshme për të gjithë ju që keni një pasion për vallëzimin ose dëshironi të rriteni profesionalisht. 

View this post on Instagram

Tepër e lumtur për arritjet e mia profesionale edhe jashtë vendit…! Shumë e lumtur duke parë veten duke u rritur artistikisht çdo ditë në mënyrën më profesionale …! Tepër e vlerësuar artistikisht…! Sot mbaj në duar një çertifikatë internacionale , ku ka të shkruar emrin tim…! Ndihem e bekuar që me pjesëmarjen time në këtë konferencë akademike shkencore ,zuri vend tepër të rëndësishëm edhe referenca ime shkencore e cila ishte përkushtuar tërësisht koreografis së artit shqiptar! Ky punim shkencor është shkëputur nga monografia ime e fundit e titulluar " Warm-up Class Choreography" Pas një referimi prej 15 minutash në gjuhën angleze, pati tepër diskutime dhe interes të veçantë rreth punimit tim artistik shkencor! IJAS-International Journal Arts & Sciences, është një akademi ku pranon dhe më pas çertifikon punët më të mira shkencore, pasi ato janë kontrolluar dhe janë aprovuar nga një staf editorial internacional i cili përbëhet nga 40 Profesorë &Doktorë të fushave të ndryshme! IJAS -USA zhvillon në datat 25-29 Qershor konferencën e saj internacionale në universitetin FHWien der WKW, Vienna , 2017. Sincerely, Dr.Riselda Sejdija!

A post shared by Riselda Sejdija (@riseldasejdija) on

Ndihem shumë me fat që jam në gjendje të ngrihem në këtë nivel dhe të ndajmë një përvojë artistike me të vërtetë të bukur së bashku.  Mbi të gjitha studimet në vazhdim por edhe ato shkencore janë ato që më kanë bërë të ndihem e sigurt  që një ditë të ndihem krenare për atë që jam.

View this post on Instagram

I'm dr.Riselda Sejdija! Tepër e lumtur për arritjet e mia profesionale edhe jashtë vendit…! Shumë e lumtur duke parë veten duke u rritur artistikisht çdo ditë në mënyrën më profesionale …! Tepër e vlerësuar artistikisht…! Sot mbaj në duar një çertifikatë internacionale , ku ka të shkruar emrin tim…! Ndihem e bekuar që me pjesëmarjen time në këtë konferencë akademike shkencore ,zuri vend tepër të rëndësishëm edhe referenca ime shkencore e cila ishte përkushtuar tërësisht koreografis së artit shqiptar! Ky punim shkencor është shkëputur nga monografia ime e fundit e titulluar " Warm-up Class Choreography" Pas një referimi prej 15 minutash në gjuhën angleze, pati tepër diskutime dhe interes të veçantë rreth punimit tim artistik shkencor! IJAS-International Journal Arts & Sciences, është një akademi ku pranon dhe më pas çertifikon punët më të mira shkencore, pasi ato janë kontrolluar dhe janë aprovuar nga një staf editorial internacional i cili përbëhet nga 40 Profesorë &Doktorë të fushave të ndryshme! IJAS -USA zhvillon në datat 25-29 Qershor konferencën e saj internacionale në universitetin FHWien der WKW, Vienna , 2017. #videomakerbrahimsejdija @fortebraci_8 Sincerely, Dr.Riselda Sejdija!

A post shared by Riselda Sejdija (@riseldasejdija) on

Mos harroni të regjistroheni, jepni vetes një shans për të mësuar më shumë rreth kërcimit bashkëkohorë,unë mezi pres të plotësoj këtë ëndërr magjike për të cilën jam e sigurt se do të flasë në 1001 gjuhë artistike dhe estetike…Regjistrohuni tani dhe gjeni detajet më poshtë!

datat

10 deri në 13 nëntor

 Çmimet e frekuentimit

 30 dollarë për anëtarët e studios

 35 dollarë për anëtarët e jashtëm

 Për më shumë detaje rreth regjistrimit

 04 441 6287 / +971 55 930 6592

Workshop/Jazz Dance/Dr.Riselda Sejdiu/10-13 November/Trident Wellness Center, Dubai Marina/Dubai 2019

- SPONSOR -Smiley face