Për sa kohë që jetoni do të mësoni…Unë mendoj se futem në ata njerëz që punojnë shumë dhe kurrë nuk më pëlqen të bërtas studimin  dhe dijet … Lëvdata e tepruar gjithmonë më ka frikësuar dhe vazhdon të më trembë dhe ti neveris… Ne jetojmë në një botë ku dija dhe studimi i tyre  nuk kanë fund megjithëse formula “Fol fol se  diçka mbetet” është ende e para në listë … Asnjë njeri  nuk ka lindur i mençur dhe asnjë injorant nuk do të vdesë në këtë botë, kështu që sa më shumë respekt për dijen aq më pak budallenj do të dukemi përpara saj…Sa shumë më frymëzoi  kjo jogë ajrore sot,  siç duket aq më shumë të  qëndrosh në ajër  , aq më i frymëzuar do të vëzhgosh studimin e kësaj praktike magjike! 

- SPONSOR -Smiley face

Shpesh ndodh që të gënjejmë veten me teori të ndryshme në jetë, të cilat shpesh i përdorim për t’u dukur se i dimë sesa të ndjehemi sikur dime gjithçka!  Megjithatë, praktikat tona kanë vërtetuar se teoritë do të mbeten shterpë nëse praktikat nuk i shoqërojnë ashtu siç janë, kështu që as praktikat nuk vlejnë pa teori dhe as teori pa praktikë nuk ka ,nëse  mendojmë se i kemi  të dyja, ti gëzojmë dhe ti shohim hajrin…/mulliri.al

 Ja kështu!

(dr.riselda sejdiu)

- SPONSOR -Smiley face