Lajme të ndryshme qarkulluan disa jave më parë për një mardhenie të mundshme midis Drake dhe Bella Harris. Të dy nuk e kanë pranuar këtë gjë por ditën e djeshme janë fotografuar duke darkuar në një restorant Italian në Uashington, transmeton mulliri.al.
Bella dhe Drake kanë rreth dy vite që njihen se bashku dhe nje foto e Bella me Drake I shtoi dyshimet tona dhe mund të themi që kemi një cift të ri në showbiz.

- SPONSOR -