Moderatori Drini Zeqo ka postuar së fundmi një foto, ku duket karvata e tij dhe 2 stilolapsa.
“Dy më mirë se një” shkruan Drini.
Dihet që gazetarët janë ata që shkruajnë shumë, mbajnë shënime, por në këtë rast Drini ka përdorur stilolapsat për të krijuar sado pak paqartësi në rrjete sociale.
Rikujtojmë se Drini Zeqo punon gjithashtu në emisionin Opinion të Blendi Fevziut

- SPONSOR -Smiley face